• Galvanistraat 9 Tubbergen, 7651 DH Van 8:00 tot 17:30 bereikbaar! Ma - Vrij 8:00 - 17:30 En Zaterdag van 8:00 tot 12:30

  • Tel: +31 546 621004

Wij zijn Hesselink Automotive

Echte auto liefhebbers!

1

ONZE FILOSOFIE

KENNIS VAN ZAKEN

De medewerkers van Hesselink weten alles over auto’s en gereedschappen. Ze zullen altijd proberen u zo goed mogelijk te informeren en adviseren en mee te denken aan een oplossing voor een eventueel probleem!

2

EEN JONG TEAM MET GEDREVEN MENSEN

ONS BEDRIJF

“Handen uit de mouwen” en “wij komen helpen” zijn kreten die je vaak hoort bij Hesselink Automotive. Wij zijn geen garage, maar die hebben we wel! Als het moet, helpen we u gerust mee bij het oplossen van een technisch probleem. Heeft u gereedschap nodig op de zaak en weet u niet goed welk merk of type? Hesselink automotive komt graag bij u langs om samen met u naar de mogelijkheden te kijken.

3

EERLIJK DUURT HET LANGST

EERLIJKHEID

De verkopers van Hesslink Automotive zijn gemotiveerde mensen die altijd proberen naar een zo goed mogelijk onderdeel te zoeken. Maar, dit altijd voor de allerbeste prijs!

Partners

Partners waar we altijd op kunnen bouwen!

TECHNISCHE MENSEN

Hesselink automotive heeft voor al uw problemen een passend technische oplossing!

GEWELDIGE SUPPORT

Hesslink Automotive heeft een indrukwekkende voorraad. Helaas ligt bij ons ook niet alles op de plank. Voor deze onderdelen geld vaak; Vandaag besteld, morgen in huis!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
[contact-form-7 404 "Not Found"]
[contact-form-7 404 "Not Found"]